Για εμάς

Μ. Πετκάκη

Φύση & Φως

Κοιτάξτε προσεχτικά γύρω σας επαναπροσδιορίστε τα χρώματα και τα υλικά που προέρχονται από μια αλάνθαστη <πηγή> διακόσμησης: Τη Φύση!

Η Μαρία Πετκάκη μια αυτοδίδακτη δημιουργός με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης, της τηλεόρασης και με πολλές ατομικές εκθέσεις αλλά και συμμετοχές σε ομαδικές καλλιτεχνικές και εμπορικές, συλλέγει καθετί που της κινεί το ενδιαφέρον και το μετατρέπει σε έργο τέχνης.

Τα έργα της όπως πίνακες, φωτιστικά, αντικείμενα δεν είναι απλά διακοσμητικά αλλά και χρηστικά.

Κάθε φύλλο ή λουλούδι αποκτά στα έργα της άλλη διάσταση, γίνεται μέρος ενός συνόλου ρομαντικού, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη συνεχή αναζήτηση της καλλιτέχνιδος για διεύρυνση των εκφραστικών της μέσων. Η αυθεντική αυτή έμπνευση είναι το στοιχείο που δίνει στη δουλειά της έντονα ανθρώπινη διάσταση.

Η μεγάλη εμπειρία της στη διακόσμηση κατοικιών αλλά και επαγγελματικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έφεραν την καταξίωσή της στο χώρο, επιδεικνύοντας έργα υψηλής αισθητικής σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες όλα τα έργα της εκτός από τα γυάλινα, δημιουργούνται κατά παραγγελία.

Κάθε αντικείμενο είναι ξεχωριστό, μοναδικό φτιαγμένο με μεράκι και υπογεγραμμένο από την ίδια. Τα έργα της έχουν επιλεγεί από τον ΕΟΜΜΕΧ για την συλλογή «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» και φέρουν επίσης πιστοποιητικό γνησιότητας.

Η δημιουργός κρατώντας στοιχεία από διάφορες εποχές και με το στυλιστικό ταπεραμέντο που την διακρίνει μεταφέρει εύστοχα και δημιουργικά τις τάσεις από τη μόδα στο «Interior  design». ΄Ετσι η συλλογή της δεν θα μπορούσε παρά να συνοψίζεται σε δυο μόνο λέξεις: «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ». Χωρίς αυτή να κοστίζει ακριβά ….

Απολαύστε λοιπόν το ταξίδι που θα αναδείξει ένα πολυδιάστατο εαυτό, με μια πάντα «ψαγμένη» διάθεση.

 

                                                  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΔΕΩΝ

                                                  Κωσταρά Αναστασία

                                                  Τηλ. Επικοινωνίας :

                                                  (+30) 23920 25516     6976 972809      e-mail : ankostara@gmail.com